Destinul tragic, al Tinerilor Crestini din Diaspora Romana:

Iubiti frati romani, spre deosebire de toate stirile crestine din lumea virtuala, publicatiile noastre reprezinta o drama tragica, care caracterizeaza si ilustreaza vieti reale, ale crestinilor romani din Diaspora. Articolele noastre reprezinta un conflict foarte complex si puternic, cu intamplari si situatii tragice, care se da intre doua generatii crestine. Cea mai afectata si lovita-n soarta generatie suntem noi, tinerii romani nascuti sau crescuti in America si Canada, care de ani de zile ne luptam pentru: supravietuire, recunoastere si acceptare in bisericile romane. A doua generatie sunt frati mai in varsta si pastorii nostri, care de-o viata se lupta din rasputeri, pentru a-si pastra si mentine: pozitiile dominante, puterea totala, si controlul absolut in bisericile dansilor. Pastorii si lucratorii nostri in general, datorita impotentei dansilor de-a predica si-n limba engleza, eii sunt ingroziti ca vor fi inlaturati de la putere de catre generatia tanara, si ca rezultat isi vor pierde functiile si salarul. Frati mai invarsta si batrani din poporul roman sunt inspaimantati, ca acceptandune si pe noi isi vor pierde: limba, cultura, oboceiurile si traditiile romanesti din biserici. Noi tinerii traim groaza de-a fi respinsi si alungati, groaza unui necunoscut care ne pandeste la usa, groaza izolari si a singuratati din bisericile romane, cat si pericolul de-a ne pierde pentru todeauna de la credinta... Cititi in continuare...

joi, 7 octombrie 2010

Mesajul Tinerilor Romani Americani cu privire la cartea, "Rascumpararea Memoriei".

.
Iubiti frati romani!
In primul rand dorim sa-i multumim tanarului pastor "Vasilica Croitorul", pentru publicarea carti "Rascumpararea Memoriei". Domnul Isus sa-l binecuvinteze cu intreaga sa familie. Noi credem ca aparitia acestei carti, cat si tot ceia ce se intampla la ora actuala in bisericile romane, nu a fost ingaduit la voia intamplari. Prin descoperirea trecutului unor asa zisi slujitori in campul Evangheliei, credem ca Dumnezeu vrea sa ne spuna sa fim foarte atenti, la ce se intampla in prezent in bisericile noastre. Daca in trecut in conducerea bisericilor romane au fost atat de multi pastori vanzatori, atat de multi lucratori lacomi dupa avere, atat de multi frati deai lui Iuda, care pentru o suma oarecare de bani si favoruri au vandut frati in Hristos; comform Bibliei, in zilele noastre asemenea oameni sunt si vor fi mult mai multi. Din nefericire aflam ca numarul lor nu va scadea, dinpotriva cu cat ne apropiem tot mai mult de venirea Domnului, cu atat acest numar v-a creste de la un an la altul. Daca nu ar fi asa ar insemna ca minte Biblia, iar fraza din Matei 24 cu 5 nu ar avea nici o importanta pentru noi. Aratandu-ne trecutul noi credem ca Dumnezeu doreste sa ne trezeasca din somnul nepasari, ca apoi sa faca din noi adevarat vegheatori ai Lui. Credem ca vrea o reforma a miscarii evanghelice din bisericile romane de pretutindeni. Vrea o schimbare din parte liderilor nostri crestini de azi, care asa cum stim, cei mai multi dintre dumnealor si-au uitat chemarea si trimeterea care le-a facut-o Creiatorul. Cunoasterea trecutului, desigur ne va ajuta foarte mult in scopul de-a slefui si proiecta viitorul.

Cat despre noi va putem spune, "ca uram faptele acelor pastori turnatori din vrenea comunista". Cu toate acestea, nu v-om comenta prea mult la adresa dansilor, ii v-om lasa pentru judecata Lui Dumnezeu. Asa ca ne v-om indrepta privirile catre pastori zilelor noastre, de care depinde viitorul de maine a bisericilor romane. Si pentru faptul ca noi suntem din Statele Unite, am vrea sa-i folosim ca exemplu pastori nostri romani din America si Canada. Daca ne v-om uita la acesti oameni si v-om studia atenti prezentul, ne v-om putea da seama ca lideri nostri de azi (multi dintre dumnealor) nu sunt cu nimic mai presus de acei pastori din vremea comunista. Pe cei mai multi aflam ca timpul nu ia schimbat, le-au schimbat dor metodele si tacticile de lucru. Vanzarile de frati sa stiti ca nu au disparut, se intampla chear si-n zilele noastre, doar ca se face sub o alta forma si cu o mai mare diplomatie, datorita legilor de stat in vigoare. Regretabil dar adevarat, va putem spune iubiti frati: "ca viitorul generatiei tinere de crestini romani din America si Canada, se afla in mainile unor oameni pe care nu-i intereseaza absolut de loc mantuirea noastra". Pentru cei care inca nu ne cunoasteti, am dori sa va spunem: noi suntem "Tinerii Romani Americani" care datorita pierderilor mari care au loc in randul tineriilor romani din bisericile noastre, ne luptam de 4 ani de zile pentru "30 de minute o data la saptamana predica si-n limba engleza in bisericile romane", ca toti tineri romani-americani sa inteleaga cuvantul Evangheliei si legile Lui Dumnezeu. Motivatia luptei noastre are un singur scop: "sa salvam generatia noastra pentru cer". Cu durere va spunem, ca succesul nostru este un dissapoiment, peste 90% dintre pastori nostri, si-au acoperit ochi ca sa nu ne vada nevoile si urechile ca sa nu ne auda strigatele.

In nenumarate randuri, atat in public cat si in particular, noi ne-am exprimat aceasta dorinta liderilor nostri: "ca prin mesaje si-n limba engleza, sa salvam generatia noastra pentru cer". Chiar si anul acesta la conventiea care a avut loc in Atlanta Georgia, prin Scrisoare deschisa adresata, "Pastorilor Romani Penticostali din America si Canada" am cerut acestor frati: "ca la aceasta intrunire printre altele, sa ridice si sa puna in discutie si nevoile generatiei tinere din bisericile romane". Cu regret va spunem, ca raspunsul pastorilor romani la scrisoarea noastra, a fost ca de obicei, "IGNORANTA". Prin tacerea dansilor, inca odata si-au aratat lipsa de interes fata de generatia tanara. Aflam de la frati mai in varsta, ca la aceasta conventie nu am avut nici o sansa de-a fi bagati in seama. Pastori romani au fost foarte ocupati cu lista fratilor, care in vremea comunista au colaborat cu securitatea. Aflam ca au fost foarte socati de aparitia carti "Rascumpararea Memoriei", pentru faptul ca aceasta carte arata faptele unor pastori romani din Romania si Diaspora, care in urma cu 20-30 de ani aflandu-se in Romania, au vandut frati romani securistilor comunisti. Datorita acestui eveniment, la sedintele care au avut loc intre progamele conventiei, nu au avut timp de noi. Aflam ca au discutat si au cautat modalitati rapide, ca in fata publicului sa se debalaseze cat se poate de repede de pastori din vremea comunista, ca nu cumva poporul roman sa traiasca cu impresia, "ca toti pastori romani sunt capabili de asemena compromisuri". Ca rezultat, la programul conventiei de Sambata seara au si venit cu solutia. O multime dintre pastorii nostri din America, s-au aliniat pe podiumul conventiei in fata publicului, si au semnat o declaratie in care este stipulat faptul: "ca nici unul dintre dumnealor nu au fost implicati cu securitatea comunista din Romania la vinderile de frati". Uitandune la eii ne-am amintit de politicieni americani, care cu un an in urma in fata publicului si a televiziuni l-au expulzat pe guvernatorul Chicago-lui Rod Blagojevich, care a fost descoperit ca si el vindea ceva: "vindea fostul scaun din senat, al presedintelui Obama".

Toti lideri nostri de pe scena conventiei, si-au spalat mainile ca si Pilat de vinovatia acelor pastori, care prin folosirea metaodei lui Iuda au vandut frati romani, pentru "200 de lei romanesti". Uitandu-ne la pastori nostri ne-am pus si noi intrebarea: oare oameni acestia s-ar putea ca sa nu vada adevarul??? Chiar sa nu-si dea seama, ca ceia ce fac dumnealor este acelasi lucru??? Chiar sa nu vada realitatea??? Pastorii nostri, ne vand pe noi pentru un blid de linte am putea spune. Pentru faptul ca majoritatea nu pot sa predice si-n limba engleza, imprastie tinerii romani din bisericile dansilor, ca nu cumva sa le luam functiile si salarul. Ca sa aflati ce au pus la cale, si ce-au discutat nu demult la o intrunire o parte dintre acesti pastorii, (care la aceasta conventie, foarte mandri semnau acea declaratie), v-am ruga sa intrati pe internet si sa cititi mesajul #363. la adresa: http://tineriiromaniamericani.blogspot.com/2009/03/raportul-tinerilor-romani-americani-pe.html . Uitandu-ne la eii ne-am mirat mult de faptul, "cum de-si pot permite acesti oameni sa condamne pastorii din trecut, atata timp cat multi dintre dumnealor fac acelasi lucru". Am vrea sa va intrebam pe dvs. iubiti frati!!! Afland si stiind tot ce se intampla cu noi, care credeti dvs. ca este diferenta dintre pastori de atunci si pastori zilelor noastre??? Noi va spunem sinceri, ca in afara de sumele de bani pe care le-au incasat pastorii din vremea comunista si sumele de dollari pe care le incaseaza pastori nostri de azi, "noi nu vedem nici o diferenta".

Afland despre acei pastori din acele vremuri, si noi am ajuns sa ne punem intrebarea: "daca nu cumva boala pastorilor nostri romani din zilele noastre, este o boala cronica si se mosteneste de la o generatie la alta??? Stim ca bunici si parinti nostri au fost vanduti si au suferit foarte mult din pricina pastorilor romani din generatia dansilor. Tot asa si generatia tanara din America si Canada suferim foarte mult, din cauza pastorilor din vremea noastra. Ce ziceti fratilor!!! pana cand loviturile cele mai grave, trebue sa le primim de la oameni carora Dumnezeu le porunceste in Ezechiel 34 cu 4: "sa ne lege ranile". Am vrea sa stiti ca ne bucuram de aceasta carte, si ne vom ruga Domnului pentru pastorul "Vasilica Croitorul". Noi suntem printre putini crestini romani din aceste vremuri, care ne dam seama ce-l asteapta pe acest tanar. Da stim ce inseamna sa ajungi sa te lupti cu uni dintre pastori secolului XXI. Datorita acestui fapt am dori sa-l facem atent pe acest frate, am vrea sa-i spunem ca din nefericire acesti pastori nu sunt singuri. In decursul anilor si-au adunat o multime de suportori, frati romani din bisericile noastre care sunt foarte devotati in protejarea dansilor. Acesti oameni pentru faptul ca nu cunosc Scripturile, ii considera pe acesti lideri "adevarati sfinti". Indiferent de greselile si pacatele care le fac, sau dovezile care se aduc la adresele dansilor, "ii gasesc nevinoavati". Noi ordecateori comentam la adresa pastorilor nostri, suportori dansilor le sar in ajutor si vin la noi cu tot felul de amenintari si insulte. Speram totusi, ca de data acesta acesti frati "naivi", vazand lista mare de dovezi si procentajul mare de pastori romani "corupti" din vremea comunista, o sa-si dea seama ca si-n vremea noastra avem asemenea oameni, pentru care dolarul si interesele personale, depasesc valorile Lui Dumnezeu. Din pacate, dupa calculele noastre aflam ca numarulul acestor "asa zisi frati", este destul de mare. Va dam un ezemplu: din sutele de pastori romani din America si Canada, dupa 4 ani de lupta deabea avem 12 pastori care si-au luat angajamentul, ca ne v-or da si noua 30 de minute predica si-n liba engleza la serviciile divine, pentru a salva tinerii romani pentru cer.

Pe toti ceilati pastori romani din America si Canada (care sunt de ordinul sutelor), nu-i intereseaza absolut de loc soarta noastra. Aflam ca nu-i intereseaza nici viitorul de maine a bisericilor romane. Dupa calculele noastre am ajuns la concluzia: daca in vreamea Domnului Isus, tot la 11 oameni ai Lui Dumnezeu a existat si cate un Iuda; in situatia noastra uitandune la pastori care ne vor afara din bisericile dansilor, aflam ca s-au inverst numerele. Tot la apoximativ 11 frati dea lui Iuda, gasim si cate un om al Lui Dumnezeu, care ne vrea mantuirea. Ne cerem ertare, daca pentru uni afirmatiile noastre sunt prea tari, si-o sa va tulbure sufletul. Inainte de-a ne judeca, noi credem ca a sosit timpul sa va ganditi putin mai adanc la to ce se intampla, ca nu cumva sa va inselati singuri iubiti frati!!! In Matei 7 cu 16 scrie: ca pe adevarati lucratori in campul Evangheliei "ii veti cunoaste dupa faptele lor", nu dupa performanta care o dau acesti oameni pe scenele conventiilor sau la amvoanele bisericilor in fata publicului. Am dori sa va spunem, ca pastori care nu pot sa dea 30 de minute din timpul dumnealor, pentru a salva o generatie de tineri pentru cer, "NU SUNT DIN DUMNEZEU". V-o spune Biblia fratilor nu noi, cititi Ev. lui Ioan 10:11. Pentru faptul ca nu am vrea sa ramaneti cu-o inpresie gresita despre noi, va spunem in fata Lui Dumnezeu: "ca noi nu dorim sa scoatem pastori nostri afara din bisericile romane". Dimpotriva ne-am bucura mult daca acesti frati ar invata ceva din tot ce se intampla, si s-ar pocai de pacatele dansilor, "care sunt tot atat de strigatoare la cer, ca si pacatele pastorilor din vremea comunista". Ne-am bucura daca acesti frati ar realiza si faptul: "ca mai tarziu sa mai devreme, tot ceia ce au facut si fac in ascuns, (chiar si-n cazul deciziilor luate la restaurantele din oras, cu privire la tinerii), dumnealor intr-o zi va trebui sa dea socoteala, atat in fata oamenilor cat si-n fata Lui Dumnezu". Dupa patru ani de lupta cu pastori romani, permitetine iubiti frati sa va dam si noi un sfat: "ocrotiti oameni Lui Dumnezeu, in schimb dati pe fata toti frati lui Iuda". A facut-o Domnul Isus cand era pe pamant (Matei 26, 20-21), credem ca ni se cere si noua sa facem acelasi lucru.

Multa pace iubiti fratii!!!
Cu mult respect "Tinerii Romani Americani"
http://tineriiromaniamericani.blogspot.com/

10 comentarii:

Cristian Sirbu spunea...

Am si eu doua intrebari.
1. De ce nu se semneaza autorul acestui mesaj?
Mie mi se pare un gest de lasitate sa faci niste afirmatii in spatele anonimatului. Asa ca frate, sau sora, daca nu ti-e rusine de ceea ce scrii, te rog semneaza-te.

A doua intrebare. Spune sincer daca ai citit cartea "Rascumpararea Memoriei" pentru ca scopul si mesajul ei e departe de ceea ce incercati sa prezentati, nu e o carte de "scandal" ci o carte din care se poate invata ceva. Ma indoiesc ca folosindu-va de ea in a va atinge scopurile veti avea un cat de mic succes. Chiar sunt curios ce ar spune fratele Vasilica daca ar citi mesajul vostru.

Eu fac parte dintr-o biserica in care tinerilor li se ofera cele 30 de minute in engleza, chiar mai mult, dar dezaprob total felul indecent si scandalos in care puneti voi problema. Inainte de a astepta respect, dati respect pentru ca felul ironic in care scrieti nu are nimic spiritual...

Intr-adevar, pastorii gresesc cand nu aproba mesajele in limba engleza, dar felul in care ioncercati voi sa-i convingeti lasa MULT de dorit din moment ce va pretindeti pocaiti si spirituali...

Cristian Ionescu spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.
Anonim spunea...

Oare de ce Shadrag, Mesag si Abednego nu s-au last influentati de limba poporului in care traiau ? De ce oare isi pastrau cultura si limba materna ? Numai romanii peste tot pe unde umbla se topesc dupa limba poporului strain. Si de vina sunt familiie in care nu s-a vorbit deloc limba materna. rusine!

Tinerii Romani Americani spunea...

Scrisoare de multumire adresata pastorul "Dorel Singeorzan":

Stimate frate pastor "Dorel"!!!
Va multumim in numele Domnului Isus, pentru publicatia facuta pe blog-ul nostru, cu privire la acceptarea predicilor si-n limba engleza in biserica pe care o pastoriti. Domanul Isus sa va binecuvinteze si sa va rasplateasca cu viata vesnica, pentru toate eforturile care le faceti in scpopul de a salva generatia noastra pentru cer. Am vrea sa stiti pastore draga, ca ne bucuram nespus de mult de anuntul care ni l-ati trimes, si va mutumim din sufletele noastre pentru daruirea dvs. In mod deosebit dorim sa va multumim si pentru fraza prin care ne-ati spus: "Voi sunteti valoarea Bisericiilor in prezent si viitor. Va iubim din suflet si zic ca Domnul sa va binecuvinteze. Apreciem rivna si efortul pe care-l depuneti in slujba Evangheliei". Frumoase cuvinte frate draga!!! Sinceri va spunem, ca in ultima vreme ne-am dezobisnuit de-a primi asemenea afirmati din partea pastorilor romani. Regretabil aflam ca prea putini dintre pastori nostri din America si Canada, intradevar vad in noi: "o valoare de prezent si de viitor a bisericilor romane". Si pentru faptul ca acesti frati nu vad nimic bun in generatia tanara, cei mai multi refuza sa ne ajute si nu putini ne pierdem pentru todeauna. Chiar saptamana trecuta, am primit prin e-mail o scrisoare de la un pastor roman foarte cunoscut. Cu durere in inimi va spunem frate draga, ca afirmatiile acestui frate cu privire la noi, au fost total diferite de afirmatiile dvs. Mesajul dansului a fost un mesaj dur, un mesaj foarte rece si lipsit de orce dragoste frateasca, care desigur ne-a tulburat mult.

Cu toate acestea frate Dorel!!! permiteti-ne sa va spunem ca noi va iubim mult, si ne bucuram nespus de mult de dvs. Facandune bilantul activitati noastre pe anul acesta, prin compararea anului precedent cu ani trecuti, regretabil aflam ca in ce consta salvarea tinerilor romani pentru cer sufera si economia Lui Dumnezeu, nu numai economia lumi. Realizam ca dintrun motiv sau altul, tot mai putini pastori romani se pun pe "lista bisericilor care dau predica si-n limba engleza", in scopul de-a salva generatia noastra pentru inparatia Lui Dumnezeu. Pana la primirea anuntul dvs. in toata perioda aceasta de un an de zile, deabea am ajuns sa adaugam pe aceasta lista doar doua biserici romane. Aceasta ne spune: "ca daca vom continua in ritmul acesta, avem toate sansele sa pierdem majoritatea tinerilor romani din bisericile noastre pentru todeauna". Asa ca, trecerea pe lista a biserici dvs. este o mare bucurie pentru noi, si-I multumim Lui Dumnezeu pentru faptul ca inca ne iubeste si ne asculta rugaciunile. Anuntul dvs. ne-a inviorat inimile, si ne-a dat o speranta de viitor. Ne-a dat un impuls ca sa ne continuam lupta si sa mergem inainte.

Pentru ca inca nu ne cunoasteti pastore draga! am vrea sa va spunem cate ceva despre noi si proectul nostru de lucru. Inca de la inceput am vrea sa stiti, ca noi nu avem nici o agenda secreta. Misiunea noastra este una singura: "de-a salva generatia nostra de tineri romani, pentru imparatia Lui Dumnezeu". Si pentru faptul ca suntem convinsi, ca la subiectul acesta stiti exact ce aveti de facut, ne v-om feri sa va dam sfaturi. Asa ca ne ramane doar un singur lucru sa va mai spunem pastore drga!!! "Welcome on board". Sunteti bine veniti si ne bucuram mult sa va avem cu noi. Apreciem nespus de mult dorinta dvs. de-a fi parte din salvarea generatiei nostre pentru inparatia Lui Dumnezeu. Dintr-o dragoste sincera si cu tot respectul, "Tinerii Romani Americani" transmite intregi biserici "Emanuel Romanian Church of God" din Portland Oregon, mult har si pace. Va promitem ca v-om face tot posibilul ca toti tinerii din orasul dvs. si inprejurimi sa afle despre aceasta veste buna. Multa pace va dorim. Sa auzim de bine.

Anonim spunea...

I’ve recently started a blog, the information you provide on this site has helped me tremendously. Thank you for all of your time & work.

Calin Florea spunea...

Buna,
Lucrez pentru o tabara crestina care are si un site si am vrea sa facem un link-exchange cu tine, daca esti interesat adresa site-ului e www.taberecrestine.com . Astept un raspuns iar in cazut in care e pozitiv te rog da-mi si linkul tau.
Merci mult, o zi buna.

Anonim spunea...

sintem o familie saraca din judetul olt compusa din 6 membri 2 adulti si 4 copii dintre care unul este bolnav nu merge nu vorbeste bea apa cu biberonul si maninca pasat ca nu stie sa mestece sufera de paralizie cerebala si se numeste roxana valentina va rugam daca cineva cu suflet ne poate ajuta cu alimente ,haine nu avem lemne de foc si nici bani sa platim curentul sotia are un salariu de 48o de lei eu nu lucrez ca nu gasesc de munca sint un tata disperat nu mai pot sa le ofer mincarea de zi cu zi la copii fata cea mare merge la liceu si nici abonamentul lunar care este de 85 de lei nu mai pot plati noi stam la tara ea este un copil destept si nu asi vrea sa abandoneze liceul ca mai are 2 ani si termina cele dou fete sant an sat la scoala una este an clasa 7 si cea mica an clasa 5 sper ca cineva sa nu ma judece nu mai am ce sa fac vam spus pe larg durerea mea multumesc pentru timpul acordat va las nr de telefon daca cineva doreste sa vb cu mine 0249530915 stefan constantin

Eugen Miron spunea...

Rog sa va rugati pentr-u mine!
Am pastrat credinta si inca o mai pastrez!Sunt Disperat!!Vreau sa ma Casatoresc,si nu am gasit nici o fata ce sa se pastreze curata inaintea Domnului.Toate imvoca Bunatatea Domnului!Timpul trece si eu vreau ca Domnul sa lucreze la cauza mea!Oare chear nu mai exista decat o forma de evlavie?Oare chear toate Fetele din Biserici se manjesc si compromit cu lumea?Oare chear nu mai exista moral crestin?Timpul trece iar eu incep sa ma preocup pentr-u viitor!
Doresc atat de mult sa ma casatoresc,ca incep sa disper.
Nu doresc sa fiu doar casatorit!Vreau o casnicie in Domnul si pentru Domnul!Dar cum sa ma insor cu fete intinate?Doresc sa intalnesc una,nu ma intereseaza frumusetea,boatia sau sanatatea ei atat de mult ca Pocainta ei!Si cu cat caut mai mult,cu atat i-mi dau seama mai mult ca Surorile noastre se prefac in surori evlavioase.Si disper!Disper ca vreau sa intilnesc una si impreuna sa mostenesc Cerul.Sa pot zice eu si casa mea slujim Domnului!Dar nu o intalnesc!Rugativa ca Domnul sa mi-o scoata in fata!
Bineinteles daca exista cineva sincer pentr-u cer!

radiowhisper.com spunea...

Buna Ziua!
Eu sunt Vlad, unul dintre membri Radio Whisper - un radio antimanele dedicat bloggerilor şi nu numai.
Am găsit întâmplător blogul tău, am citit câteva articole şi nu am vrut să ies înainte să te felicit – mi-a plăcut mult ce am găsit aici. Am fost atras de subiectele interesante si de originalitatea articolelor. Felicitari ! Noi promovăm la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tău; am specificat sursa articolului şi am deschis şi un subiect pe baza acestuia. Dacă doresti, poţi să ne recomanzi orice articol, iar noi îl vom promova.
Ne-ar face plăcere să ştim că ai dori să ne susţii în acest proiect de radio şi să accepţi o eventuală colaborare.
M-am gândit aşadar să vin cu o propunere:
Pe Radio Whisper se difuzează toate genurile de muzică, exceptând manele şi piese necenzurate. Avem şi câteva emisiuni, ştiri etc. Ne-am propus să realizăm un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de susţinerea şi ajutorul tău şi al celorlalţi colegi bloggeri. Dorim să creăm o echipă cât mai complexă de oameni cu un talent aparte şi m-am gândit că poate ai vrea sa ni te alături şi să colaborăm (binenţeles, pe unul dintre domeniile care îţi place). Dorim de asemenea să îţi acordăm un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile şi modul de a gândi al bloggerilor şi al ascultatorilor noştri.
Îti multumesc pentru timpul acordat, iar acum îti propun sa adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tău şi să ne dai add la id-ul asculta.whisper sau un e-mail, tot la asculta.whisper@yahoo.com, pentru a discuta mai multe.

www.radiowhisper.com
Multumesc,
Cu stimă Vlad!

george spunea...

Va sugerez sa nu uitati ca si americanii au nevoie de mantuire. Evanghelizarea americanilor este foarte importanta. Voi tinerii, rugati-va lui Dumnezeu sa va dea daruri si slujbe in Biserica Lui, si apoi sa mergeti cu Evanghelia si la americani. Prea putin le pasa unora de tara in care traiesc, poate ca nu le pasa de sufletele pierdute, sau au ajuns "bogati, fara sa duca lipsa de nimic", in timp ce langa ei, sunt oameni care se indreapta spre iad.